• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Selle suve suursündmused, millest oleks tõeliselt kahju ilma jääda

Selle suve suursündmused, millest oleks tõeliselt kahju ilma jääda

Algav suvi paiskab üle Eestimaa eriti ägedaid festivale, kontserte, teatrietendusi, kokkutulekuid ning muid põnevaid sündmusi, mida külastada pere, sõprade, laste või kolleegidega. Jagame teiega omanäolisi pärle, mida ei tasu maha magada!

Tattoo- ja elustiilifestival Cry Me a River

24.-26. mai

Lõuna-Eesti tätoveerimiskultuur on seni olnud pigem nagu kinniste uste taga hoitud saladus, ent mais tulevad Tartu Sadamateatrisse kokku tätoveerimiskunstnikud ja teised alternatiivkultuuri esindajad. See on rännak läbi Eestis sündinud kultuuri ja kunstistiilide, kus iga meistri töö räägib lugu meie ühisest kultuuripärandist. Lisaks nõelapõrinale on sündmus täidetud muusika, toidu, kunsti ja töötubadega.

Nõmme Roheliste Väravate Tänav

26. mai

Nõmme kogukonna pidu toimub tänavu kell 10-16 Liiva raudteejama lähitänavatel, mõlemal pool raudteed: Mahla, Õnne, Orava, Risti, Ratta, Rulli, Pedaja, Saeveski tänavatel ja Kalmistu teel, mis jäävad raudteejaama lähedusse. Avatud hoovid, käsitöömeistrite ja mahetootjate tänavalaat, lasteala koos lastekirbukaga, garaažimüügid, töötoad, ekskursioonid, õuekontserdid, kohvikud ja rohevahetus. Mõnus päev mõnusas keskkonnas!

 

Hea Toidu Festival – Grillfest 2024

7.-8. juuni

Hea Toidu Festival – Grillfest toimub igal aastal juuni teisel nädalavahetusel Pärnus, looduskaunil Vallikääru aasal. 30 000 m2 suurune ala on valmis vastu võtma kümneid tuhandeid külastajaid, sissepääs on kõigile tasuta! Festivali missiooniks on tutvustada maailmale Eesti kaasaegset toidukultuuri, kvaliteetseid ja põnevaid toidutooteid ja teenuseid. Pärnus toimuvat Grillfesti külastab igal aastal rohkem kui 50 000 inimest, osalevad sajad toidutoodete ja -teenuste pakkujad.

 

Hard Rock Laager 2024

28.-29. juuni

Eesti raskeimalt rokkiv festival, järjekorras 23. Hard Rock Laager toimub Vana-Vigalas, tuues publikuni kahel päeva kahel laval 22 bändi meilt ja mujalt, teiste seas ka maailmanimega staarid. Festivalil on võimalik ööbida aiaga piiratud ning turvatud telklaagris, samuti on turvatud festivalil parkimine.


Narva-Jõesuu Jazz

5. juuli

Suvine kaunis kuurortlinn Narva-Jõesuu võtab vastu fantastilise jazzifestivaliga! Esinevad Tanel Ruben, Kadri Voorand, Kristjan Randalu, Raivo Tafenau, Taavo Remmel ning Susanna Aleksandra & Titoks Eestist ja  Very Cool People Lätist. Jazzipidu toimub Narva-Jõesuu Kuursaali kõrval olevas Heledas pargis.

 

Õllesummer 30

3.-6. juuli

Tallinna Lauluväljakul toimuv Eesti suurim ja legendaarseim muusikafestival Õllesummer toob fännideni nelja päeva jooksul seitsmel laval nii tuntud välisesinejad kui Eesti huvitavaimad tippmuusikud. Näiteks Scooter (GER), Grete Paia x Pürr Müdd, Põhja-Tallinn, Estonian Voices, Loboda (UKR), Windows95man (FI), Terminaator, Bedwetters, Curly Strings, Brainstorm (LAT), Shanon, Tuberkuloited, Smokie (UK), Slade (UK), Anne Veski, 2 Quick Start, Trad.Attack!, Smilers, Rita Ray jne. Melu täiustamiseks lubatakse arvukalt lisaprogramme ja meelelahutustegevusi.

Rahvusvaheline vanamootorrataste kokkutulek Valgeranna Moto 2024

12.-14. juuli

Eesti vanim ja suurim motoühendus Eesti Vanamootorrattaklubi Unic-Moto korraldab traditsiooniliselt juuli teisel nädalavahetusel juba 37. korda motokokkutuleku, mis seekord saab toimuma Pärnumaal, Valgeranna puhkekeskuses. Kokkutuleku raames toimub paraad enam kui 100 uunikummootorratta osavõtul ning tasuta väljanäitused huvilistele Tõstamaal ja Lihulas. Sündmusel osalevad harilikult rohkem kui 200 vanamootorrattasõpra Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Poolast.


Võru Lastefestival

27.-28. juuli

Eesti suurim Võru lastefestival – ühel nädalavahetusel, kahel päeval, alati juuli viimasel nädalavahetusel. Festivalile „Rõkkab rõõmust maakera” on oodatud kõik lastega pered ja lastesõbralikud inimesed, sest selleks ajaks antakse Võrus võim lastele ning suur osa linnast muutub kogupere mängumaaks. Pidustused avatakse suure maskottide paraadiga ning festivali ala linnas on ära jaotatud teemade järgi: mustkunst, tsirkus ja teadus, teatrihoov, seiklus- ja atraktsioonidepark, kino ja arvutimängud, mini-loomaaed, tehnikapark, noorteala, esinejad vabalaval, vahupidu, melu tänavatel ning palju muud.

 

Elektroonilise muusika festival KÕU

9.-11. august

Seitse lava ja üle 100 artisti. Sündmus toimub Mäeotsa talus Vana-Roosal Võrumaal. KÕU seob erinevaid kunstivaldkondi: esindatud on „underground”, muusika, tänavakunst, performatiivne etenduskunst, installatsioonikunst. 10. aastat toimuval festivalil esitatakse peamiselt elektroonilist alternatiivmuusikat, sh house, tech-house, techno, drum and bass, trap, jungle, psytrance, ambient, elektro-jazz, regge jne. Tants – see on kohustuslik!

Peipsi Toidu Tänav 175 km

17.-18. augustil

Ajutised restoranid sadamates ja maantee ääres, avatud koduõued ja rahvamajad loovad mitmekülgse toidutee, mille kaudu saab nautida kohalike maitsete mitmekesisust ning kultuuri. Peipsi toidutänav kulgeb mööda Peipsi järve kallast alates Vasknarvast ja ulatudes Saaboldani Setomaal. Toidufestival toob külastajateni 45 kahepäevarestorani, mille road on inspireeritud Peipsi järvest, kohalikest põldudest, metsadest, soodest ja rabades kasvavast rikkalikust loodusest.

 

Simple Session 2024

24.-25. august

Aasta oodatuim elamusspordisündmus naaseb kodulinna Tartusse ning maailma parimad BMX-ratturid ja rulamehed vallutavad mitmeks päevaks Kammivabriku. Põnev uus staap toob tänavaspordi fännidele lähemale, viies Simple Sessioni tagasi juurte juurde ja suvise tänavaspordi keskmesse. Sadakond maailma parimat BMX-ratturit ja rulatajat üle kogu maailma, koos kohaliku ratta- ja skeidiskenega, astuvad vastamisi Nate Wesseli kujundatud 800 ruutmeetri suurusel uuel võistlusväljakul. Lisaks toimuvad üle linna mitmed pop-up sündmused ja tänavajämmid.

 
Armin Van Buureni kontsert

31. august

Tallinna Lauluväljakul annab lähiregiooni ainsa grandioosse show maailma üks kuumemaid artiste Armin Van Buuren, kelle loomingusse kuuluvad muuhulgas superhitid „This Is What It Feels Like“, „In And Out Of Love“, „Love You More“, „Blah Blah Blah“, „Burned With Desire“ ja „Fine Without You“. Armin Jozef Jacobus Daniël van Buuren on Hollandi DJ ja produtsent, kellest on saanud ikooniline nimi trance-muusika maailmas.

 

Haapsalu Vintage Weekend

6.-8. september

Suvehooaeg lõpeb nostalgialainel – sel nädalavahetusel on linn juba ligi 20 korda olnud vanasõidukite, vanamoelise riietuse ja muusika päralt. Nostalgiline nädalalõpp saab avalöögi reede õhtul, kui selleks ajaks Haapsallu saabunud vanasõidukid kogunevad See teatri ette, et alustada vilkuritega veoauto juhtimisel öösõitu mööda Haapsalu ajaloolisi paiku. Seejärel moedemonstratsioon, täika ning kontserdid ja tantsupeod, kus kõlab möödunud kümnenditest pärit muusika.

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse